Talonpoikaiskulttuurisäätiön Perinteisen rakentamisen kunniakilpi myönnetty Alhon kotimuseolle 2018

Talonpoikaiskulttuurisäätiö on myöntänyt Alhon kotimuseolle Mäntyharju-seuran aloitteesta Perinteisen rakentamisen kunniakilven huhtikuussa 2018.

Kunniakilpi myönnetään tunnustuksena talonpoikaisen rakennus- ja miljööperinteen säilyttämisestä. Kohteen tulee olla edustava esimerkki hyvästä talonpoikaisesta rakentamistavasta.  Kilpi on Mäntyharjussa ensimmäinen laatuaan ja Etelä-Savonkin alueelle arvostettu tunnustus on myönnetty 2000-luvulla ainoastaan kerran.

Kts. lisää www.talonpoikaiskulttuurisaatio.fi

Toivotamme Teidät tervetulleeksi kunniakilven naulaustilaisuuteen Alhon kotimuseolle! Tilaisuus järjestetään 16.6.2018 klo 13.00. Kunniakilven tilaisuudessa luovuttaa dosentti Heikki Kukkonen.

P.s. Galleriassa kuvia kunniakilven luovutustilaisuudesta